Zapytaj lekarza

1 , 0 2 1 , 2 6 5

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Interpretacja wyników badań hormonów tarczycy u 23-letniej kobiety

Prośba o pomoc w interpretacji wyników Dzień dobry. Czy mogłaby prosić o pomoc w interpretacji wyników? Anty-tpo: 175,8 (<34); Anty -tg: 40,22 (<115); TSH: 3,79 (0,27-4,2); Prolaktyna: 38,54 (4,79-23,3); FT3: 4,20 (2,02-4,43); FT4: 1,23 (0,93-1,70) Mam 23 lata. Z poważaniem, Anna
KOBIETA, 23 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy