Zapytaj lekarza

1 , 0 1 2 , 2 0 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Interpretacja wyników badania poziomu TSH i anty-TPO

Witam. Prośba o interpretację wyników. Tsh 3.86 norma od 0.35-4.94 Anty TPO 0.18 norma od 0.00-5.61 Byłem kiedyś u endokrynologa stwierdził Haschimoto na podstawie usg tarczycy i wyników Tsh. Było wysokie ok 5. Od dwóch miesięcy nie biorę euthyroxu i wyniki jak wyżej.
MĘŻCZYZNA, 26 LAT ponad rok temu

Hormony a zachowanie

Lek. Tomasz Budlewski Stażysta/Rezydent, Łódź
79 poziom zaufania

Wyniki są ok ale konieczna jest wizyta u lekarza endokrynologa. Po badaniu będzie można określić odpowiednie postępowanie.

umów wizytę 0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety