Zapytaj lekarza

1 , 0 1 6 , 8 2 3

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Interpretacja wyników dotyczących krzepnięcia krwi

Dzień dobry. Moje pytanie dotyczy badań krwi, szczególnie interesuje mnie interpretacja wyników dotyczących krzepnięcia krwi, ponieważ często pojawiają mi się bez konkretnej przyczyny siniaki na rękach, dłoniach i nogach(również na kolanach), a także krwawienie z dziąseł. Moje wyniki: Czas protrombinowy 11.2 (norma 8-12); Wskaźnik protrombinowy 94 (norma 80 do 120); INR 1.07 (norma 0.8 do 1.2); Fibrynogen 6.54 (norma 1.8-3.5); APTT 37.30 (norma 28-36). Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
KOBIETA, 27 LAT ponad rok temu
Tomasz Budlewski
79 poziom zaufania

A jaki jest poziom Płytek krwi.? Przeszukanie się zgłosić się do lekarza rodzinnego

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy