Zapytaj lekarza

1 , 0 1 6 , 7 7 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Interpretacja wyniku badania fT4, TSH i ATPO

witam prosze o pilna interpretacje moich wynikow badan ft4 18,74pmol\l norma 12,00-22,00 tsh 2,65 0,25-4,20 p\c przeciw peroksydazie tarczycowej(ATPO)(O09) 97 lU/ml <34 prosze o szybka odp
KOBIETA, 33 LAT ponad rok temu
Tomasz Budlewski
79 poziom zaufania

Ostatni Z wyników może świadczyć o chorobie autoimmunologicznej. Konieczne badanie usg. Proszę koniecznie zgłosić się do lekarza endokrynologa

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy