Zapytaj lekarza

1 , 0 1 0 , 2 5 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Interpretacje wyników badania hormonów tarczycy

Witam, proszę o pomoc w interpretacji moich wyników badań TSH 3 generacji 3.870 (norma 0.380 - 4.310) FT4 1.15 (norma 0.82 - 1.63) FT3 2.79 (norma 2.17 - 3.34) Dodam, że czekam na wizytę u endokrynologa jednak jestem zniecierpliwiona ponieważ widzę że TSH i FT3 mam podniesione, co to może oznaczać? Mam 22 lata. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
KOBIETA, 22 LAT 12 miesięcy temu

Hormony a zachowanie

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety