Jak wyleczyć pieczenie w jądrach i bóle podbrzusza?

Witam od 2 tygodni mam duży problem zaczęło się od niewielkiego pieczenia w jądrach z prawej i strony i podbrzuszu ból się nasilił poszedłem do lekarza rodzinnego zlecił badanie usg i wyszło wszystko dobrze powiedział że może to być coś z przepłukliną lub jakiś mięsień naderwany czy coś ból jednak nie mijał zaczęło mnie tez uciskać w okolicach pęcherza i zacząłęm mieć uczucie pełnego żołądka mimo że wcale nic nie jadłem poszedłem po tygodniu dalej do lekarza zlecił badanie krwi i moczu i wszystko w normie powiedział dalej że to nic poważnego i że minie przepisał jakieś tabletki przeciwbólowe ale wcale nie pomaga nie jest ani lepiej ani gorzej zdarza się też że boli mnie lewa lub prawa noga z dołu na plecach w okolicach klatki piersiowej ból jest różny nieraz piecze nieraz naciska zawsze jest tak że nigdy nie boli mnie w wielu miejscach np mam uczucie pełnego żołądka mija to i zaczyna mnie piec w dolnej pachwinie prawej a potem np popiecze gdzieś ból jest raczej z prawej strony do tego mam też jakieś uczucie stresu i lęku o moje zdrowie kał i mocz też mam taki jaki miałem bardzo was proszę pomóżcie mi bo nwm co robić byłem też na pogotowiu u chirurga i stwierdził że to nic poważnego ból nie jest może szczególnie silny ale niesamowicie denerwujący
MĘŻCZYZNA, 23 LAT ponad rok temu

Morwa biała - idealna dla diabetyków i chorych na nerki

Morwa biała została przywieziona do Polski w latach pięćdziesiątych jako przysmak jedwabników. Jednak dopiero po latach doceniono jej zdrowotne właściwości. Wyciąg z owocu morwy działa przeciwbakteryjnie i odrobacza nasz organizm. A picie ekstraktu z liści morwy osłabia tworzenie się neurotoksycznych związków, które odgrywają znaczącą rolę w powstawaniu choroby Alzheimera. Morwa powoduje ograniczenie wchłaniania cukrów ? zmniejsza więc produkcję tłuszczu i odkładanie się tkanki tłuszczowej. Wyrównuje też poziom cukru we krwi, dlatego jest polecana diabetykom. Owoce morwy mają działanie przeciwgorączkowe i moczopędne. Podobnie jak jeżyny zawierają cukry, witaminy i minerały, dlatego warto je pić przy anemii, przeziębieniach, miażdżycy i chorobach nerek.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty