Zapytaj lekarza

1 , 0 0 9 , 6 4 5

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Karmienie dziecka z rozszczepem podniebienia

Czy dwumiesięczne dziecko z rozszczepem podniebienia i sekwencją pierr robina jest skazane na jedzenie sondą skoro potrafi butelką jednak je mało bo po jakimś czasie zaczyna się płacz nie wiem czemu jak by jedzenie nie przechodziło Proszę o pomoc,i radę .
MĘŻCZYZNA, 41 LAT ponad rok temu
Lek. Aleksander Ropielewski Stażysta/Rezydent, Kraków
79 poziom zaufania

Jeżeli dziecko przy pomocy karmienia doustnego nie przybiera na wadze karmienie przez sondę jest jedynym rozsądnym i bezpiecznym wyjściem do czasu przeprowadzenia zabiegu leczniczego rozszczepienia podniebienia.

umów wizytę 0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety