Zapytaj lekarza

1 , 0 2 7 , 6 9 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Kolejny antybiotyk przy anginie

Witam, od 1,5 mies. męczę się z anginą. Mianowicie: 17-27 maja antybiotyk (Ospen 1500 co 12h), 3 dni przerwy i nawrót. badania 30.05 (CRP 207 wymaz z gardła-nic) 31.05-9.06 drugi (Clindamycin 600 co 8h), 5 dni przerwy i nawrót. badania 16.06 (CRP 45 ASO 253) 17-27 czerwca trzeci (Cipronex 500 co 12h). Po kuracji gardło bez poprawy. Ogólne rozbicie i złe samopoczucie. badania 23.07 (CRP 15 ASO 236) badania 29.07 (EBV ujemne CRP 3,5 ASO 259) Co robić? :( Dostałem teraz Ceclor 500...
MĘŻCZYZNA, 24 LAT ponad rok temu

Pierwsza pomoc - resuscytacja

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy