Zapytaj lekarza

1 , 0 1 6 , 8 2 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Morfologia 67-letniej kobiety

Proszę o interpretacje wyników: Leukocyty 4,51(4,00-10,0) erytocyty 3,83(3,80-5,40) hemoglobina (zaniżona)11,8(12,0-16,0) hematokryt (zaniżony)% 35,7%(37,0-47,0) mcv 93,2(80,0-100,0) mch 30,8(27,0-31,0) mchc 33,1(32,0-36,0) płytki krwi 157(130-400) p-lcr 49,1%(zawyżone)(13,0-43,0) rdw-cv 15,5%(11,5-16,0) mpv 12,8(9,6-12,0) dodam że mam 66lat i lecze sie na tarczyce obecny wynik tsh 4,01 . czy powinnam się martwic? Proszę o w miarę pilna odpowiedz.
KOBIETA, 67 LAT ponad rok temu
Aleksandra Witkowska
79 poziom zaufania

Pytanie czy występują jakieś krwawienia, z przewodu pokarmowego. Niezbędny wywiad lekarski

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy