Zapytaj lekarza

1 , 0 1 9 , 3 8 0

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Morfologia krwi i cholesterolu oraz złe samopoczucie

Witam, wykonałem morfologię krwi, ob, sod, alt, tsh3 i cholesterol. Wyniki poza norma to: cholesterol 227 norma do 200, OB 1 norma to 3-6; MCHC 35,4 norma to 31,5- 34,5; HGB 17,3 norma to 13- 17; RBC 5,94 norma to 4,5-5,5. Nie mam chwilowo ubezpieczenia dlatego proszę tu o opinie czy jest to coś niepokojącego. Mężczyzna 23lata. Jakie wyniki warto zrobić jeszcze? Nie leczyłem sie nigdy. Ostatnio bardzo źle się czuję- osłabiony, schudłam, skóra źle wygląda, mecze się szybko, ciągle zmęczenie.
MĘŻCZYZNA, 23 LAT ponad rok temu
Lek. Aleksandra Witkowska
79 poziom zaufania

Proponuję zmienić dietę na ubogotłuszczową oraz pić dużo wody ok. 2,5L/dobę

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy