Zapytaj lekarza

1 , 0 1 0 , 2 6 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Możliwość przesunięcia sutków do góry po powiększeniu piersi

Czy można przesunąc sutki do góry, wykonać podwieszenie piersi nie wyciągając, nie zmieniając implantów. Rok po powiększaniu biustu stwierdzam, że moje sutki "spływają". Implanty są umieszczone sródmięsniowo, nie zdecyduję się na większy rozmiar biustu, więc w moim odczuciu nie ma potrzeby zmiany implantów, ale przesunięcia sutków. Czy zabieg liftingu piersi zawsze wiąże się z "remontem generalnym"? Remontem generalnym nazywał mój pan doktor, to co czeka mnie po ewentualnej ciąży. Pozdrawiam!
KOBIETA, 25 LAT ponad rok temu

Jak wygląda powiększanie piersi?

Witam
Po dokonaniu zabiegu powiększenia piersi pod gruczołowo czy jak u Pani pod mięsień piersiowy większy istnieje możliwość, korekcji kształtu jak i podniesienia kompleksu brodawka otoczka. Wykonuje się zabieg około otoczkowej mastopeksji. Możliwość i wielkość korekcji oczywiście zależy indywidualnie od piersi Pacjentki.

umów wizytę 0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety