Zapytaj lekarza

1 , 0 2 7 , 6 9 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Niedoczynność tarczycy a uczucie zimna

Od jakiegoś czasu mam wiele objawów niedoczynności tarczycy (zmęczenie, senność w ciągu dnia, uczucie zimna, opuchnięte powieki i dłonie, przybieranie na wadze, problemy z pamięcią i koncentracją), jednak badania są w normie: TSH 1, FT3 5,4 (3,5 - 6,5), FT4 20,72 (11,5 - 22,7). Czy powinnam wykonać jakieś dodatkowe badania? Czy mimo dobrych wyników mogę mieć niedoczynność tarczycy?
KOBIETA, 27 LAT ponad rok temu

Hormony a zachowanie

idź do dobrego lekarza co z miesiączkami ? to nie jest niedoczynność tarczycy

Specjalista w dziedzinie chorób wewnętrznych oraz endokrynologii. Naukowo i zawodowo ukierunkowany na problemy diagnozowania i leczenia chorób układu kostnego, w tym rzadkich chorób kości. Współzałożyciel Polskiej Fundacji Osteoporozy
0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy