Zapytaj lekarza

1 , 0 1 4 , 9 5 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Nieprawidłowe wyniki w badaniu krwi u 2-latka

Dzien dobry. Wyniki mojego syna, ma 2 latka na co wskazuja. ( syn mial robione badan poniewaz ma kropki na calym dziele i plamy PRZYŁUSZCZYCA) Morfologia (C55) • NEUT% ↓ 34,5 % 35,0 — 55,0 • MONO% ↑ 8,6 % 2,0 — 7,0 • BASO ↓ 0,01 K/µL 0,015 — 0,06 RBC ↓ 3,7 M/µL 4,3 — 5,5 HCT ↓ 32,0 % 34,0 — 41,0 Neutrocyty segmentowane ↓ 37 % 45 — 75 Eozynocyty 4 % 0 — 5 Limfocyty ↑ 56 % 20 — 45
KOBIETA, 23 LAT ponad rok temu
Tomasz Budlewski
79 poziom zaufania

Niestety bez zapoznania się ze wszystkimi wynikami nie można się wypowiedzieć proszę koniecznie udać się z dzieckiem do lekarza pediatry

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety