Zapytaj lekarza

1 , 0 1 1 , 4 5 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Niski poziom RBC i MPV w morfologii

Odebrałam dziś wyniki badań: anty TPO przy normie 0 do 35, wyszło mi 270 IU/ml, TSH w normie: 2.56, zakres 0.24-4.21. W morfologi RBC niskie- 4.21 (norma 4.2-5.4), a MPV 8 (norma 9-13). Co mi może być ? Czy to od razu wyrok Hashimoto, czy Graves-Basedow?Badania zrobiłam ze względu na ciągłe zmęczenie i senność. Inne hormony (progesteron, estradiol, testosteron nie są w normie-leczę się u ginekologa).Czy ma to związek?Do lekarza mogę iść za miesiąc,bo jutro jadę na miesiąc na wakacje za granicę..
KOBIETA, 25 LAT ponad rok temu

Hormony a zachowanie

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety