Zapytaj lekarza

1 , 0 1 0 , 2 2 1

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

O czym mogą świadczyć tak wysokie anty?

Witam, w ostatnim pytaniu nie podałam norm z wyników. Proszę o udzielenie porady i o czym mogą świadczyć tak wysokie anty? TSH 1,560 norma (0,350-4940) FT3 2,74 norma (1,71-3,71) FT4 1,05 norma (0,70-1,48) anty-TG 151,21 norma (0,00-4,11) anty-TOP 69,17 norma (0,00-5,61). Z góry dziękuje Monika
KOBIETA, 33 LAT 11 miesięcy temu

Badania krwi - granulocyty

Granulocyty to rodzaj leukocytów, czyli białych krwinek. Chronią nasz organizm przed drobnoustrojami. Dowiedz się więcej szczegółów o granulocytach i dowiedz się jak analizować wyniki badań.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety