Zapytaj lekarza

1 , 0 1 0 , 1 8 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

O czym świadczą te wyniki badań przy problemach z tarczycą?

Witam, od jakiegoś czasu borykam się z problemami związanymi tarczycą (mam 18lat).Moje wyniki bardzo się wahały, mam wiele guzków na tarczycy.Od jakiegoś czasu było lepiej, jednak niedawno zaczęłam znowu gorzej się czuć (zmęczenie, napady gorąca, nieregularny okres, bóle mięśni), jednak wyniki mam w normie i lekarz twierdzi że złe samopoczucie to nie wina tarczycy.Moje ostatnie wyniki TSH 1.40 (norm.0,51-4,30)FT3 4,70 (3,5-7,7)FT4 14,61(12,6-21,0) Czy lekarz ma racje?Nie mam czym się przejmować?
KOBIETA, 18 LAT 10 miesięcy temu

Hormony a zachowanie

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety