Zapytaj lekarza

1 , 0 1 6 , 6 3 1

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

O czym świadczą wyniki badań hormonalnych?

lekarz stwierdzil młodzieńczą menopauze nie chce leczyć bo jestem za granicą u siebie nie mogę iść do lekarza bo się nie dogadam w tymjęzyku proszę o podpowiedź co robić i wstawiam wyniki.Estradiol32pg/ml(normy: f,folikularna 21-251,sr.cyklu38-649,f.lutealna21-312,po menop10-28) prolaktyna213,1(nor.108,78-557,13)FSH5,22(nor.f.folikular3,03-8,08,sr.cyklu2,55-16,69,f.lutealna1,38-5,47,po menop26,72-133, LH20,80(nor. f.pecherzykowa2,4-12,6,f.owulacyjna14-95,6,f.lutealna1-11,4.po przekwitaniu7,7-58)
KOBIETA, 27 LAT ponad rok temu
Tomasz Budlewski
79 poziom zaufania

A w którym dniu cyklu wykonane były badania? Proszę koniecznie udac się do lekarza ginekologa

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy