Zapytaj lekarza

1 , 0 1 0 , 3 0 1

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

O czym świadczą wyniki badań hormonów tarczycy?

Czy mógłbym prosić o pomoc endokrynologa w interpretacji wyników TSH, FT3 i FT4: wyniki mojego syna (ma 7 lat i zdiagnozowany autyzm ) TSH 2.1312 skala 0.7 - 4.17 ft3 3.23 skala 2.85-4.44 ft4 0.93 skala 0.84 - 1.47 procentowo: ft 3 23.90% ft 4 14.29%
MĘŻCZYZNA, 35 LAT 11 miesięcy temu

Problemy hormonalne kobiet

Są prawidłowe = nie ma niedoczynności twrczycy

Specjalista w dziedzinie chorób wewnętrznych oraz endokrynologii. Naukowo i zawodowo ukierunkowany na problemy diagnozowania i leczenia chorób układu kostnego, w tym rzadkich chorób kości. Współzałożyciel Polskiej Fundacji Osteoporozy
umów wizytę 0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety