Zapytaj lekarza

1 , 0 1 0 , 3 4 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

O czym świadczą wyniki badań hormonów tarczycy i przybranie na wadze?

Witam. Mój poziom tsh Polsce roku temu wynosił 3,25. Dzisiaj odebrałam wyniki i są one takie: Tsh 4,05 przy normie 0,28-4,30 Ft3 4,10 przy normie 2,00-4,40 Ft4 1,38 przy normie 0,93-1,70 Prolaktyna 40,59 przy normie 4,79-23,30 W ciągu ostatniego roku przytyłam 10kg, przy takiej samym odżywianiu jak zawsze. Mam częste bóle głowy. Dieta nie działa. Czy mam się czym martwić?
KOBIETA, 23 LAT 11 miesięcy temu

Badanie Ph moczu

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety