Zapytaj lekarza

1 , 0 2 2 , 3 8 3

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Osłabienie, opuchlizna ciała a morfologia krwi

Witam Proszę o pomoc bo wg lekarza jestem okazem zdrowia a tak na prawdę puchnę ,śpię i jestem coraz słabsza. Mam niepełnosprawne dziecko i muszę być sprawna aby podołać wszystkiemu. Zrobiłam badania HGB 13,6 MCH31,1 norma 27-31 PDW12,8 norma 6,1-11 P-LCR29,4norma 6-24 MONO%13,00norma4-8 anitozytoza trombocytów sód 136,9norma136-145 potas5,2norma3,5-5,1 TSH0,216norma0,27-4,2 ft418,4norma12,8-20,4 leczyłam niedoczynność i do tej pory mam zlecony letrox100mg proszę o pomoc. Pozdrawiam
KOBIETA, 44 LAT ponad rok temu

Odkryto nowe grupy krwi

Ciało człowieka cały czas zaskakuje. Dwie nowe grupy krwi, pokazują jak niewiele jeszcze wiemy na temat naszego organizmu. O tym, co nowe odkrycie niesie za sobą opowiadają dr Michał Sutkowski, lekarz rodzinny oraz Hanna Stolińska-Fiedorowicz, dietetyk.

Milena Lubowicz
72 poziom zaufania

Przede wszystkim zalecam kontakt z endokrynologiem, gdyż w chwili obecnej poziomy hormonów nie są prawidłowe. Pozdrawiam

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy