Zapytaj lekarza

1 , 0 0 9 , 5 8 3

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Podkolanówki uciskowe a zastawki żylne

Czy po kilku latach noszenia podkolanówek uciskowych, stosowania leków (detralex, phlebodia) uszkodzony aparat zastawkowy żył głębokich podudzia (refluks ok 1 sek), mógł zacząć lepiej funkcjonować ( refluks 0,36 sek w kolejnym badaniu usg Doppler)?
MĘŻCZYZNA, 66 LAT ponad rok temu
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety