Zapytaj lekarza

1 , 0 0 9 , 5 1 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Podwyższony poziom monocytów u 29-latki

Witam, Chcialabym sie dowiedziec co moze oznaczac fakt podwyzszonego poziomu monocytow: wynik 9,0 [norma 3.0 - 8.0] przy jednoczesny obnizeniu wartosci HGB, HCT, MCV, MCH HGB 9.4 [12-16] HCT 31.0 [40-54] MCV, 75.7 [77-95] MCH 23.9 [27-34] Dziekuje za odpowiedzi, Pozdrawiam
KOBIETA, 29 LAT ponad rok temu

Samymi monocytami nie przejmowałabym sie tak bardzo ,ale ma pani anemie ( niski poziom hemoglobiny , hematokrytu z tzw. mała krwina i takie parametry wymagają wizyty u lekarza

Specjalistka chorób wewnętrznych posiadająca doświadczenie kardiologiczne.
umów wizytę 0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety