Zapytaj lekarza

1 , 0 2 0 , 4 3 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Prośba o analizę wyników badania tarczycy

Dzień dobry. Zrobiłam badanie tarczycy w listopadzie 2014, przedstawiam wyniki: TSH 3-cia generacja - 1.503 (norma min:0.35, max: 5.50) FT 3 - 3.61 (min.2.3-max:4.2) FT 4 - 1.55 (min.0.89-max:1.76) Badania robione wczoraj tj. 21.07.2015r.: TSH 3-cia generacja wynik: 2.018 (min.0.35-max. 5.50) FT 3- 3.02 (min. 2.3-max.4.2) FT 4 - 1.00 (min.0.89-max:1.76) Anty TG przeciw tyreogl. wynik: <15.0 (norma max: 40.0) ANTY TPO - 50.7 (norma max: 60.0) Proszę o analize wyników
KOBIETA, 21 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy