Zapytaj lekarza

1 , 0 0 9 , 4 8 1

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Prośba o interpretację wyników przed wizytą lekarską

Proszę w interpretację wyników przed wizytą lekarską (lekarz na urlopie).Wyniki różnią się od poprzednich, które przeważnie były w normie. parametry, które zaniepokoiły Leukocyty 4,45 (3,8-10) Erytrocyty 3,95 (3,7-5,1) Neutrofile 44,5% (46-75) Limfocyty 47% (20-45) Neutrofile 1,99 (2,5-5,4) Kreatynina 0,55 (0,5-0,90) eGFR >90 (prawidłowy >60) Cholesterol całkowity 196,41 LDL 114,49 Anty TG - 750 (0-115) Anty TPO 51 (0-34) Wit D - 13 Miesiąc temu brałam antybiotyk na zatoki a od 6 lat borelioza
KOBIETA, 35 LAT ponad rok temu
Lek. Tomasz Budlewski Stażysta/Rezydent, Łódź
79 poziom zaufania

a jakie jest poziom TSH? jakieś choroby tarczycy? konieczne jest poznanie większej ilości informacji medycznych o pacjencie aby móc coś więcej powiedzieć. Proszę koniecznie udać się do lekarza zlecającego powyższe badania lub do lekarza rodzinnego.

umów wizytę 0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety