Zapytaj lekarza

1 , 0 1 6 , 8 3 5

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Ryzyko nawrotu trądziku po leczeniu

Witam, brałem IZOTEK na trądzik, wybrałem 70 mg/kg ale niestety lek musiałem odstawić na złe wyniki badań. Trądzik w ciągu 1,5 miesiąca zniknął i przez kolejne 3 nie pojawiał się. Czy jest szansa, że przy tak niskiej dawce skumulowanej trądzik nie powróci?
MĘŻCZYZNA, 28 LAT ponad rok temu

Ciężko powiedzieć, nie znając pacjenta, ani jego historii leczenia.

Certyfikowany lekarz medycyny estetycznej. Prowadzi Klinikę Medycyny Estetycznej.
0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy