Zapytaj lekarza

1 , 0 1 4 , 1 9 0

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Skąpe mięsiączki, łysienie, mlekotok

Bardzo proszę o interpretację wyników. Badania robione w 3dc. estradiol: 62,50 pg/ml (norma 19,5-144,2) FSH: 6,60 mlU/ml (norma 2,5-10,2) LH: 3,44 mlU/ml (norma 1,9-12,5) prolaktyna: 4,7 ng/ml (norma 2,8-29,3) SHBG: 51,6 nmol/l (norma 27,8-146) testosteron: 46 ng/dl (norma 14-76) androstendion: 2,28 ng/ml (norma 0,30-3,30) 17-OH progesteron: 1,67 ng/ml (norma 0,2-1,3) Moje objawy to skąpe mięsiączki, łysienie, mlekotok. Dodam, że badania były robione w trakcie leczenia Norprolaciem.
KOBIETA, 35 LAT ponad rok temu

Badania najlepiej zinterpretuje Pani ginekolog na konsultacji.

Certyfikowany lekarz medycyny estetycznej. Prowadzi Klinikę Medycyny Estetycznej.
0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety