Zapytaj lekarza

1 , 0 1 5 , 0 2 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Stany depersonalizacji a badania hormonalne

Witam,dluzszego czasu drgają mi miesnie ' jestem oslabiona , stany depersonilizacji. Zrobiłam probe tezyczkowa ujemna , badanie krwi CK , potas , magnez , morfologia, alat w normie natomiast wapń zjonizowanego 1,00 norma to 1,15-1,29 , wapn całkowity w normie , parathormon 17 norma 15-60, Tsh 2,3 norma 0,2-4,0 Ft3 1,7 norma 2-4,4 ponizej nomy i Ft4 1,11 norma 0,93-1,7.
KOBIETA, 35 LAT ponad rok temu
Piotr Pilarski
79 poziom zaufania

Witam serdecznie, sugeruję wizytę u lekarza rodzinnego. Po zbadaniu będzie można określić dalsze postępowanie. Pozdrawiam.

0
Tomasz Budlewski
79 poziom zaufania

Proszę koniecznie udać się do lekarza rodzinnego, po badaniu będzie można określić odpowiednie dalsze postępowanie.

0

Proponuję powtórzyc próbę tężyczkową i wapń zjonizowany. Wyniki obu badań w zasadzie się wykluczają.

Specjalista w dziedzinie neurologii.
0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety