Kobieta , 35 lat Witam,dluzszego czasu drgają mi miesnie ' jestem oslabiona , stany depersonilizacji. Zrobiłam probe tezyczkowa ujemna , badanie krwi CK , potas , magnez , morfologia, alat w normie natomiast wapń zjonizowanego 1,00 norma to 1,15-1,29 , wapn całkowity w normie , parathormon 17 norma 15-60, Tsh 2,3 norma 0,2-4,0 Ft3 1,7 norma 2-4,4 ponizej nomy i Ft4 1,11 norma 0,93-1,7.
Odpowiedź na pytanie znajduje się poniżej.
 Redakcja abcZdrowie
Redakcja abcZdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Witamy serdecznie!

Zebraliśmy dla ciebie dodatkowe informacje dotyczące tematów poruszanych w pytaniu. Skorzystaj z linków poniżej, aby dowiedzieć się więcej: