Oleje zimnotłoczone a oleje rafinowane
Witam,
Dobry pomysł, może używać Pani ksylitolu lub miodu również
Pozdrawiam
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie
Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:
- Co zamiast cukru? – odpowiada Mgr Patrycja Sankowska
- Czy będąc na diecie odchudzającej, można spożywać syrop klonowy? – odpowiada Natalia Ulewicz
- Czym zastąpić cukier? – odpowiada Mgr Paulina Szczechowicz
- Czym zastąpić cukier w diecie? – odpowiada Mgr Natalia Mogiłko
- Czy słodzenie herbaty lub kawy jest szkodliwe? – odpowiada Mgr inż. Kamila Szczepaniak
- Cukrzyca a kawa zbożowa – odpowiada Mgr inż. Ewa Myszka-Nowakowska
- Jaki jest najzdrowszy zamiennik cukru? – odpowiada Mgr Joanna Wasiluk (Dudziec)
- Możliwość stosowania słodziku przy refluksie żołądkowo-przełykowym – odpowiada Natalia Ulewicz
- Jaki indeks glikemiczny ma inka? – odpowiada Mgr Mateusz Durbas
- Słodzenie herbaty miodem – odpowiada Mgr Dorota Barańska
artykuły
Substancje słodzące w cukrzycy
Substancje słodzące w cukrzycy zaspokajają potrzeb
"Wody smakowe" - tego na pewno o nich nie wiedziałeś
Woda to nieodłączny element zdrowej diety, dlatego
Fala upałów w Polsce. Gorąca herbata najlepszym sposobem na ugaszenie pragnienia? Ekspertka rozwiewa wątpliwości
Latem z chęcią sięgamy po zimne napoje - im wyższa