Zapytaj lekarza

1 , 0 0 9 , 4 5 0

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Świąd skóry brzucha i ud a wyniki badań

Witam od kilku tygodni strasznie swedzi mnie skora na udach brzuchu i ramionach dodatkowo mam delikatnie brazowe koncowki paznokci i ciagle nawracajaca jakas infekcje miejsc intymnych. ALT (ICD-9: I17) 12,14 U/l < 33,00 AST (ICD-9: I19) 19,14 U/l < 32,00 Bilirubina całkowita (ICD-9: I89) 0,63 mg/dl< 1,20 Kreatynina (ICD-9: M37) 0,65 mg/dl< 0,90 Żelazo (ICD-9: O95) 144,3 µg/dl 33,0 — 193,0 CRP - ilościowo (ICD-9: I81) 0,02 mg/dl 0,00 — 0,50 HCT Hematokryt ↓ 36,8 % 37,0 — 47.00. co mi jest?
KOBIETA, 29 LAT ponad rok temu
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety