Zapytaj lekarza

1 , 0 1 6 , 8 6 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Tworzenie blizn a powiększenie ust kwasem hialuronowym

Interesuję się powiększeniem ust kwasem hialuronowym. Podobno przeciwwskazaniem jest tendencja do bliznowców. Po operacji wyrostka(15 lat temu) została mi szpetna, duża, ciemna blizna, którą lekarz określił jako przerosłą, a nie bliznowiec . Jest ona płaska, nie jest guzowata. Kilka lat temu miałam usuwane znamiona i blizny również się rozeszły.Czy w tym przypadku również jestem zdyskwalifikowana do zabiegu? Dodam że po piercingu, zastrzykach z wit. b12 czy pobieraniu krwi śladów nie mam.
KOBIETA, 29 LAT ponad rok temu

Ostateczną kwalifikację do wykonania zabiegu z zakresu medycyny estetycznej przeprowadza lekarz podczas konsultacji. Fakt, że ma Pani nieładną bliznę po wyrostku, nie jest bezwzględnym przeciwwskazaniem.

0

Najlepiej będzie jak bezpośrednio skonsultuje sie Pani u lekarza medycyny etsteytycznej i po wywiadzie lekarz oceni czy jest taka możliwość.

Certyfikowany lekarz medycyny estetycznej. Prowadzi Klinikę Medycyny Estetycznej.
0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy