Zapytaj lekarza

1 , 0 2 7 , 6 3 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Uregulowana niedoczynność tarczycy w 31. tygodniu ciąży

Jestem w 31 tyg ciąży Mam uregulowaną niedoczynność tarczycy - 25 eutyrox/ dziennie i cukrzycę ciążową - pod kontrolą - dieta plus insulina Leki :Prenatal DUO, slow mag i detramax Brak swędzenia Wyniki morfologi i badania ogólnego moczu ok.Z powodu bolesności pod prawym żebrem badania: Cholesterol całkowity 355 mg/dll [ n: <190 LDL 238,9 mg/dll Triglicerydy 220 mg/dll [ <150 birlubina całkowitya 0.33 [ <1,2 ALT 134 U/l [ <33 AST 40 [ <32 Fotostaza alkaliczna 145 U/l [ 35-104 Proszę o pomoc
KOBIETA, 37 LAT ponad rok temu

Wstyd nie zapytać - ciąża bez opryszczki

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy