Zapytaj lekarza

1 , 0 1 1 , 2 8 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

W jaki sposób odczytać te badania?

Czy mogłabym otrzymać informację na temat moich wyników? Mam 54 lata. anty TPO 22,22 (0,00-5,61) anty TG 1,31 (0,00-4,11) TSH 2.00 (0,28-4,30) FT3 2,90 (2.00-4,40) FT4 1,16 (0,93-1,70) trijodotyronina całkowita 1,25 (0,80-2,00) tyroksyna całkowita 8,23 (5,10-14,10) Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
KOBIETA, 54 LAT 12 miesięcy temu

Problemy hormonalne kobiet

Lek. Aleksandra Witkowska Stażysta/Rezydent, Warszawa
79 poziom zaufania

Pytanie o towarzyszące dolegliwości oraz czy było wykonane USG tarczycy.
Odsyłam Panią do lekarza prowadzącego diagnostykę problemu.

umów wizytę 0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety