Kobieta , 54 lata Czy mogłabym otrzymać informację na temat moich wyników? Mam 54 lata. anty TPO 22,22 (0,00-5,61) anty TG 1,31 (0,00-4,11) TSH 2.00 (0,28-4,30) FT3 2,90 (2.00-4,40) FT4 1,16 (0,93-1,70) trijodotyronina całkowita 1,25 (0,80-2,00) tyroksyna całkowita 8,23 (5,10-14,10) Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Odpowiedź na pytanie znajduje się poniżej.
 Redakcja abcZdrowie
Redakcja abcZdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Witamy serdecznie!

Zebraliśmy dla ciebie dodatkowe informacje dotyczące tematów poruszanych w pytaniu. Skorzystaj z linków poniżej, aby dowiedzieć się więcej: