Zapytaj lekarza

1 , 0 1 0 , 2 4 9

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wynik badania krwi 20-latki do analizy

WBC: 15.8 A NORMA TO 4.0-10.0, PLT : 578 A NORMA TO 140-400. PCT 0.430 A NORMA TO 0,130-0,280 MCHM 37, A NORMA TO 31-37 MPV 7,4 A NORMA TO 8,8-12,0 LIMFOCYTY 14,3 A NORMA TO 24-45 GRANULOCYTY 83.0 A NORMA TO 43,0-74 GRA 13,2 A NIORMA TO 2,5-6,5 ROZMAS KRWI GRANULOCYTY PODZIELONE 80 A NORMA TO 45-70 LIMFOCYTY 17 A NIORMA TO 20-45 MOINICYTY 2 A NOIRMA TO 3 . krew w moczu bole kosci glowy czy to cos zlego pomocy !
KOBIETA, 20 LAT ponad rok temu

Badania krwi - glukoza

Badanie glukozy we krwi jest bardzo ważne. Glukoza jest węglowodanem należącym do cukrów prostych i podstawowym związkiem energetycznym w naszym organizmie. Jej niedobór i nadmiar są szkodliwe dla naszego zdrowia. Sprawdź czy twoje wyniki są prawidłowe.

Lek. Tomasz Budlewski Stażysta/Rezydent, Łódź
79 poziom zaufania

Wyniki mogą wskazywać na infekcję bakteryjna proszę koniecznie udać się do lekarza rodzinnego, po wstępnym badaniu będzie można coś więcej powiedzieć.

umów wizytę 0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety