Zapytaj lekarza

1 , 0 2 0 , 3 2 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wynik morfologii krwi a szumy uszne i kołatanie serca

Proszę o pomoc w interpr. wyników: żelazo 11,2 (8-30), morfologia: zaniżone wartości MCH 1,6 (1,64-2,08), MCHC 18,6 (19,5-22,3) I Mon 0,1 (0,3-0,8), ferrytyna 21,2 (20-278), ogólne osłabienie, zawroty i bóle głowy, szumy w uszach, słabe włosy i paznokcie, kołatanie serca, bóle w klatce piersiowej - objawy jak przy nerwicy włączając bóle brzucha, nudności, mam również obfite miesiączki i wydłużające się cykle. Czy te wyniki oznaczają anemię?A może to tarczyca? Mój lekarz widzi tylko nerwicę...
KOBIETA, 29 LAT ponad rok temu

Bandażowanie dłoni

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy