Zapytaj lekarza

1 , 0 1 0 , 2 2 5

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki badań hormonów tarczycy 44-latki

Moje wyniki: antyTSH-R-O15.09 0,70 IU/I /0,0 - 1,75/ anty - TG /TAK/ - O18.09 44 IU/ml /< 115/ anty - TPO /MAK/ - O09.09 44 IU/ml /<34/ FT4-O69.09 13,8 pmol/l /12-22/ FT3 - O55.09 4,5 pmol/l /3,1 - 6,8/ TSH - L69.09 2,93 uIU/ml /0,27 - 4,2/ co oznaczają te wyniki ? Edyta
KOBIETA, 44 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety