Zapytaj lekarza

1 , 0 2 0 , 3 4 3

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki badań krwi u 24-latka

Wyniki badan krwi 24 latka co mi jest? LEUKOCYTY:7,1 (4,0-10,0) Erytrocyty 5,65 (4,20-5,60) Hemoglobina:16,7(13-17,2) hematokryt49,6 (39-49) MCV:87,8 (80-94) mch 29,6 (27-34) mchc 33,7(32-36) plytka krwi 156(150-400) MXD 13,1 (2-10) PDW 15,9 (6-11,2) MPV 12,7 (7-12) P-lcr 45,2 (6,0-24,0) PROSZE O OPIS O CO CHODZI ?
MĘŻCZYZNA, 24 LAT ponad rok temu

Niedobór żelaza u mężczyzn

Milena Lubowicz
72 poziom zaufania

Niewielkie odchylenia od normy nie są niczym niepokojącym, mogą wynikać np. z niewielkiego stopnia odwodnienia. Proponuje powtórzyć morfologię za 2-3 tygodnie. Pozdrawiam

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy