Zapytaj lekarza

1 , 0 1 0 , 3 2 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki badań u 14-latka a ciągłe zmęczenie, drażliwość i bóle kostno-stawowe

Witam moj syn ma WBC na poziomie 5.5, gdzie norma to 5.0 - 15.0, LYM 24.6%,MID 7.3, GRA 68.1, RBC 5.46, HGB 15.7, HCT 48, gdzie norma to 31-45, MCV 88, MCH 28.8, MCHC 32.7, RDW 13.5, PLT 249, MPV 10. Ma 14 lat, 181cm, 64 kg. Jest ciagle zmeczony, czasami drazliwy, skarzy sie na bole kostno- stawowe. Pediatra tłumaczy to szybkim wzrostem, w ciagu 2 lat szybko urosł, mała ruchliwością. Nie wiem czy powinnam sie martwic tymi wynikami. Agnieszka
KOBIETA, 31 LAT ponad rok temu

Badania krwi - żelazo

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety