Zapytaj lekarza

1 , 0 1 0 , 3 5 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki badania krwi u 23-letniej kobiety

witam moje badania to podwyższone mono% 10,03 (2,0-10) EOS% 5,5 (1,0-5,0) MCV 101,4 (80,0-98,0) MCH 34,5 (26,0-34,0) monocyty 10 (2-6) obniżone : limfocyty 15 (20-45) podwyzszona immunoglobulina Ig E w surowicy 282 (<100) Co to może oznaczać?
KOBIETA, 23 LAT 11 miesięcy temu

Badania krwi - trombocyty

Czy wiesz jakie funkcje pełni żelazo w twoim organizmie? Dowiedz się tego oraz sprawdź stężenie żelaza w twoim organizmie robiąc badanie krwi - lek. Łukasz Kowalski wyjaśni wszelkie szczegóły.

Lek. Aleksandra Witkowska Stażysta/Rezydent, Warszawa
79 poziom zaufania

Bez znajomości klinicznego pacjenta nie potrafię odpowiedzieć.
Zmiany w powyższych wynikach nie są niepokojące

umów wizytę 0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety