Kobieta , 26 lat Witam, Chciałam sie zapytać, czy poniższe wyniki dotyczące krzepliwości krwi mogą być niepokojące: Czas Protromb: 10.77s (min. 10.10), INR 0.99 (0.80-1.20), D-Dimery <140 (max 198), APTT 27.02s, Fibrynogen 3.76 (2.00-4.50) WBC 7.40 RBC 4.58 HCT 41.60 (33-43) HGB 14 (12-15) Dodam, że ciągle drętwieją oraz mrowią mi kończyny a badania RM szyi oraz głowy są w porządku. Ciągle czuję się zmęczona i jest mi słabo.
Odpowiedź na pytanie znajduje się poniżej.
 Redakcja abcZdrowie
Redakcja abcZdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Witamy serdecznie!

Zebraliśmy dla ciebie dodatkowe informacje dotyczące tematów poruszanych w pytaniu. Skorzystaj z linków poniżej, aby dowiedzieć się więcej:

Nasi lekarze odpowiedzieli też na kilka podobnych pytań innych użytkowników:

Artykuły na ten temat
AIDS - czym jest, przyczyny, objawy, przebieg, profilaktyka

Naukowcy opracowali nową terapię, która całkowicie usuwa wirus HIV z krwi

Zespół brytyjskich naukowców z pięciu wiodących uczelni w kraju ma nadzieję, że dokonali niemożliwego - stworzyli pierwsze powtarzalne ****lekarstwo na ****HIV. Eksperymentalna metoda daje wielkie nadzieje Jak zgłasza The Sunday Times, naukowcy...