Zapytaj lekarza

1 , 0 0 9 , 4 7 4

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Złe samopoczucie a wyniki badań hormonów tarczycy

Witam już od długiego czasu bardzo źle sie czuje (pocenie, szybkie męczenie,wysoki puls, dziwny ucisk w głowie razem ze splątaniem, lęk) Zrobiłem następujące badania TSH 0,015 norma 0,55 - 4,00 FT3 5,22 norma 3,5 - 6,50 FT4 13,20 norma 11,5 - 22,70 aTPO 0,46 norma 0 - 5,61 cholesterol 173 norma 115 - 190 USG tarczycy - wszystko w normie bez guzków i innych zmian, o czym mogą swiadczyć takie wyniki?
MĘŻCZYZNA, 32 LAT ponad rok temu
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety