Kobieta , 41 lat Witam,niepokoi mnie zmiana zachowania mojej niespełna 13-sto letniej córki.Ostatnio( tj. ok. dwa miesiące)niemal stale jest smutna,wycofana,zmęczona,bardzo schudła,nic jej nie interesuje,ma biały osad na jezyku i zaniżone - FT4 (10,90 przy normie12-22,00)i bardzo zawyżoną wit.B12(854,10 przy normie191,00-663,00).Bardzo proszę o poradę co mam z tym wszystkim dalej robić.Pozdrawiam
Odpowiedź na pytanie znajduje się poniżej.
 Redakcja abcZdrowie
Redakcja abcZdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Witamy serdecznie!

Zebraliśmy dla ciebie dodatkowe informacje dotyczące tematów poruszanych w pytaniu. Skorzystaj z linków poniżej, aby dowiedzieć się więcej: