Przejdź na WP

Ryba epinephelinae poddana obróbce wysuszającej mięso

1. Ryba epinephelinae poddana obróbce wysuszającej mięso - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 118 kcal 100 kcal
Białko 24,8 g 21,1 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 1,30 g 1,11 g
Tłuszcze nasycone 0,30 g 0,25 g
Tłuszcze jednonienasycone 0,27 g 0,23 g
Tłuszcze wielonienasycone 0,40 g 0,34 g
Cholesterol 47,0 mg 40,0 mg
Witamina C 0 mg 0 mg

Zobacz film: "Tłuszcze mogą być zdrowe. Sprawdź jakie są najlepsze dla dziecka"

Porównaj wartości z innym produktem:

Ryba epinephelinae poddana obróbce wysuszającej mięso
Ryba epinephelinae poddana obróbce wysuszającej mięso (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy