Przejdź na WP

Ryby flądrokształtne (flądra i sola) poddane obróbce wysuszającej mięso

1. Ryby flądrokształtne (flądra i sola) poddane obróbce wysuszającej mięso - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 127 g (1 filet)
Wartość energetyczna 86,0 kcal 109 kcal
Białko 15,24 g 19,36 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 2,37 g 3,01 g
Tłuszcze nasycone 0,54 g 0,69 g
Tłuszcze jednonienasycone 0,66 g 0,83 g
Tłuszcze wielonienasycone 0,46 g 0,58 g
Cholesterol 56,0 mg 71,1 mg
Witamina C 0 mg 0 mg

Zobacz film: "Co się dzieje gdy zjadamy posiłek?"

Porównaj wartości z innym produktem:

Ryby flądrokształtne (flądra i sola) poddane obróbce wysuszającej mięso
Ryby flądrokształtne (flądra i sola) poddane obróbce wysuszającej mięso (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy