Serowe przysmaki na gorąco(WIDEO)

W krajach śródziemnomorskich i południowej Europy, tradycyjnymi przekąskami podawanymi przy spotkaniach rodzinnych i towarzyskich są różnego rodzaju sery. Na zimno lub na gorąco z mięsem, owcami czy warzywami i oczywiście przy lampce dobrego wina. Różne techniki podawania serów urozmaicić mogą także nasze stoły. Mikołaj Rey serwuje Raclette i Fondue rodem ze Szwajcarii i opisuje każdą z tych metod podawania serów na ciepło. Ta świetna atrakcja wymaga tylko odpowiednich naczyń i dobrze dobranych serów.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy