Surowa pierś z indyka (mięso i skóra)

1. Surowa pierś z indyka (mięso i skóra) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 146 g (1 sztuka, 450 g)
Wartość energetyczna 157 kcal 229 kcal
Białko 21,9 g 32,0 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 7,02 g 10,25 g
Tłuszcze nasycone 1,91 g 2,79 g
Tłuszcze jednonienasycone 2,66 g 3,88 g
Tłuszcze wielonienasycone 1,66 g 2,42 g
Cholesterol 65,0 mg 94,9 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Surowa pierś z indyka (mięso i skóra)
Surowa pierś z indyka (mięso i skóra) (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy