Surowe mięso drobiowe oddzielone mechanicznie z korpusów i szyjek bez skóry

1. Surowe mięso drobiowe oddzielone mechanicznie z korpusów i szyjek bez skóry - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 227 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 199 kcal 452 kcal
Białko 13,79 g 31,3 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 15,48 g 35,1 g
Tłuszcze nasycone 4,71 g 10,69 g
Tłuszcze jednonienasycone 7,41 g 16,82 g
Tłuszcze wielonienasycone 2,28 g 5,18 g
Cholesterol 104 mg 236 mg
Witamina C 3,00 mg 6,81 mg
Surowe mięso drobiowe oddzielone mechanicznie z korpusów i szyjek bez skóry
Surowe mięso drobiowe oddzielone mechanicznie z korpusów i szyjek bez skóry (123rf)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy