Surowe podroby z indyka

1. Surowe podroby z indyka - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 124 kcal 105 kcal
Białko 18,18 g 15,45 g
Węglowodany 0,07 g 0,06 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 5,09 g 4,33 g
Tłuszcze nasycone 1,45 g 1,23 g
Tłuszcze jednonienasycone 1,02 g 0,86 g
Tłuszcze wielonienasycone 1,43 g 1,21 g
Cholesterol 333 mg 283 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Surowe podroby z indyka
Surowe podroby z indyka (Shutterstock)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy