Surowe steki z polędwiczki wołowej bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa)

1. Surowe steki z polędwiczki wołowej bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 150 kcal 128 kcal
Białko 21,6 g 18,34 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 7,10 g 6,04 g
Tłuszcze nasycone 2,55 g 2,17 g
Tłuszcze jednonienasycone 2,81 g 2,39 g
Tłuszcze wielonienasycone 0,49 g 0,41 g
Cholesterol 60,0 mg 51,0 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Surowe steki z polędwiczki wołowej bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa)
Surowe steki z polędwiczki wołowej bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy