Surowy indyk w roztworze (mięso i skóra)
1. Surowy indyk w roztworze (mięso i skóra) - kalorie i wartości odżywcze
Kalorie i wartości odżywcze | Zawartość w 100 g |
Zawartość w 85 g (1 porcja) |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 158 kcal | 134 kcal |
Białko | 19,03 g | 16,18 g |
Węglowodany | 0,15 g | 0,13 g |
Cukier | 0,08 g | 0,07 g |
Błonnik | 0 g | 0 g |
Tłuszcz | 9,10 g | 7,74 g |
Tłuszcze nasycone | 1,70 g | 1,45 g |
Tłuszcze jednonienasycone | 3,90 g | 3,32 g |
Tłuszcze wielonienasycone | 3,50 g | 2,98 g |
Cholesterol | 70,0 mg | 59,5 mg |
Witamina C | 0 mg | 0 mg |
Komentarze